Nieuws

Frogs Quiz 2022
De Frogsquiz is terug, de quiz met vragen over algemene kennis. kom lekker mee quizzen met je team! Schrijf je snel in en maak er samen met ons een gezellige avond van!
Leden BBQ 2022
Naar goede gewoonte bedanken wij alle Frogs op het einde van het seizoen met een BBQ. Zaterdag waren alle leden en hun ouders uitgenodigd voor een potje bingo, gevolgd door het feestje. En of het leuk was! Het was net zoals het afgelopen seizoen, Spetterend!
Frogs zetten hun favoriete sport(club) in de kijker
Op woensdag 28 september krijgen elke leerlingen de kans om in sportoutfit naar school te komen. Samen met MOEV, de Vlaamse scholen, de lokale besturen, sportfederaties en sportclubs roept men elk jaar alle leerlingen op om in de outfit van hun favoriete sport(club) naar school te gaan. Ook heel wat frogs deden mee!
Leden BBQ
Bij het naderen van het einde van het seizoen 2022 nodigen wij al onze leden en helpers uit voor een heerlijke barbecue.
WORLD’S BEST MUM
zondag 8 mei : Kadetten wedstrijd & Moederdag 🎉! en dit konden we niet onopgemerkt laten voorbij gaan
26 Maart - Pasta-avond
Op 26 Maart 2022 organiseert ons club weer een fantastische pasta-avond. Inschrijven kan via twizzit, via de Qr Code of link in dit nieuwsbericht NIEUW! Dit jaar kan je nadien ook pastasaus meenemen om thuis op te eten.